sunnuntai 9. toukokuuta 2010


Meidän piti eilen päästä Ikeaan, mutta seisottuamme bussipysäkillä paleltumassa turhaan 25 minuuttia päätimme, ettei kannata odottaa kauempaa (ties vaikka Ikeaan päästyämme emme sitten pääsisi pois, jos bussit ovat noin epäluotettavia) ja jäimme tekemään pikkuostoksia kaupungille. Hankimme viimein terässaippuan. Teemme kalaa melko usein, eikä kalan haju ole käsissä kovin miellyttävä. Nyt se lähtee helposti! Indiskasta Pasi osti lime-kaneli-rooibosteetä, ja Latte cafésta ostimme hyvää kahvia. Siellä on muuten ihan mahtava valkoima erikoiskahveja ja -teelaatuja, sekä ihanaa juustokakkua!



Indiskasta ostimme myös kierrätysmateriaalista, japanilaisista? mainoslehtisistä, tehdyn hauskan korin. Wii-pelit ja -ohjaimet eivät mahdu tv-tason laatikoihin (ne kun ovat täynnä playstation-pelejä ja dvd:itä), joten ne ovat lojuneet iljettävästi hyllyllä. Nyt ne on tosi somat värikkäässä ekokorissaan! Otin kuvan illalla ilman kunnon valoa, joten hieno kori ei ihan pääse oikeuksiinsa :/.



Löysin mielenkiintoista hilloa. Oikeastaan jo ennen vappua, mutta unohdin bloggailla asiasta :).



Hillo pääsi persikoiden kera tämän pirteän vappukakun väliin. Raastoin sienikakkupohjaan yhden sitruunankuoren ja kostutin kakun itsetehdyllä sitruunamehulla. Oli tosi hyvää, vaikka itse sanonkin! Kakun alla on pari yllärilahjaksi saamaamme Ikean Drömmar-kakunalusta. Aluset ovat kätevästi muoviset, joten ne voi pestä ja käyttää yhä uudelleen: mahtavaa! Näitä tuli 4 erilaista paketissa... minä en tietenkään voinut tyytyä käyttämään yhtä kerralla. Tarjotin on myös Ikeasta, tosin hankittu lähes vuosi sitten.



Aina silloin tällöin pitää tekaista helppo kasvisfetapiiras. Tätä tehdessämme odotimme vieraita. Kävi kuitenkin niin, että vieraat peruivat, ja olimme hiukan pulassa kakun, piiraan ja munkkien kanssa. Kiitos vielä Eerolle, Jaanalle ja pikku-Juliukselle, jotka auttoivat meitä selviämään syömisestä!

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D Mä just laitoin äitenpäiväkakkuun Jam It! -mangohilloa.

Ja mullakin on noita Ikean kakkualustoja, ovat käteviä! :)

-iiris

Lähetä kommentti