perjantai 14. toukokuuta 2010


Aluksikin iso kiitos Alinorelle ihanasta palkinnosta blogillemme! :) Tuli hirveän hyvä mieli! Haluan laittaa tunnustuksen kiertoon Joutomaan Reetalle, lahjakkaalle valokuvaajalle Suville sekä Annelle, jonka blogi saa minut aina hytkymään naurusta. Bonuskukka hauskasta seurasta, kivasta blogista ja kukkaostoskyydistä vielä Emmille!

Sitten muihin kukkasiin. Nimittäin parvekekukkasiin. Kävin tänään tosiaan Emmin kanssa ruotsin tentin jälkeen torilla mansikkaostoksilla, ja päätimme siinä samassa hankkia kukatkin. Mutta sitten saimme "kuningasidean" lähteä Emmin isän kyydillä Plantageniin asti. Oli muuten viimeinen kerta kyseisessä kukkahallissa. Tavallisia kukkia ei ollut (ei yhtä ainoata orvokkia!) tai sitten ne olivat ihan kamalassa kunnossa. Ostin kuitenkin Siperianunikon ja pari surkeaa petuniaa etukupongilla. Onneksi viereisen Bauhausin kesäpihalta sai orvokkeja kaikissa mahdollisissa väreissä 10 kpl vitosella! Päätin tänä vuonna mennä mahdollisimman perussetillä ja pienellä rahalla. Viime vuonna laitoimme partsikukkiin 60 euroa, eikä kauniista kukista selvinnyt kuumalla parvekkeella kuin enkelikello. Nyt meni 12 euroa 15 kukkaan, ja näiden pitäisi jopa kestää.

Parvekekalusto pitäisi uusia. Varsinkin, kun yrttitarhamme on vallannut koko pöydän!Saa nähdä, talvehtiko viimekesäinen mehitähti. Kuolleeltahan tuo näyttää, mutta annan mahdollisuuden <:).Kenzo-kuva, tsih. Minulla on muuten aika täysi Kenzon hajuvesi, jota en voi enää käyttää, sillä migreenini käynnistyy sen vaikutuksesta heti. Löytyykö lukijoista käyttäjää? :)

7 kommenttia:

Reetta Isotupa-Siltanen kirjoitti...

Kiitos Jenny! :) Teidän partsi näyttää ihanan kesäiseltä!

AnneVee kirjoitti...

Oij, kiitos! Oon nyt blogimiitissä Mörriskän ja Petran kanssa Tampereella, sit palattua riittää taas kirjoitettavaa!

alinore kirjoitti...

Jennylle vinkkinä: katsopa facebook.com/alinore, niin selviää kuka on kyseessä.. ;)

alinore kirjoitti...

Hehee, oon kato ite käyttäny tätä nickiä niin pitkään irkissä ja muutenkin joka paikassa, etten edes osaa ajatella, että kaikki ei ehkä tunnistakaan mua sen perusteella.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kukkasia ja yrttejä! Basilika näyttää niin isolta, ootko ihan siemenestä sen kasvattanut (vai ostanut kaupasta ja istuttanut ruukkuun..)?

-Paula

Jenny kirjoitti...

Meil on basilikaa melkein ympäri vuoden. Tuo on alunperin kaupasta ostettu ja lykätty ruukkuun, moneen kertaan syöty ja kasvanut uudestaan. Siin on jo tosi paksut ja vahvat varret ja kasvattaa mullasta uusia tämän tästä. Meidän parveke on vaan niin kuuma, et vähän pelottaa et ne kärventyy kun Pasin sisko lähtee, eikä kukaan suihki vettä niihin enää päiväsaikaan :(

Jenny kirjoitti...

Niin joo. Perun puheeni "surkeista" petunioista!!! En oo eläissäni nähny yhtä komeita yksilöitä mitä noi nyt on. Molemmissa on joku 16-20 kukkaa auki nyt, eikä ruukuista muuta näykään kuin vaaleanpunaista kukkaa kukan päällä. Ihan mielettömät!!!

Lähetä kommentti