torstai 15. huhtikuuta 2010
Kuten edellisessä postissa mainitsinkin, sain syöttötuolin tuunauksesta palkinnoksi kivat keittiöpyyhkeet. Siinä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki: saimme nimittäin varsinaiseksi vaivanpalkaksi Vallilan ihanaa Mon amour -kangasta, josta ompelin kauan kaipaamamme keittiön verhon.Kuva on mustavalkoinen visuaalisista syistä (ulkona oli ruma ilma). Verhokangas on mustavalkoista, joten ette missaa mitään :). Tätä jäi vielä ihana pätkä. En osaa päättää, mitä siitä tekisin. Koristetyynynpäällisiä ei ole koskaan liikaa, mutta toisaalta haluaisin tehdä jotain muuta. Onko ehdotuksia?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten olisi patalaput,kun verhotkin on keittiössä?

Jenny kirjoitti...

Kävi mielessä, mutta valkoiset patalaput ovat meidän taloudessa entiset alta aikayksikön (ei siksi, että sotkettaisiin vaan siksi, että teemme niin usein ruokaa). Esiliinaakin ajattelin, mut meillä on jo kaksi. Ehkä jos osaisin tehdä sellaiset kanttiset kankaiset "säilytyskorit". Vaikka olkkariin meidän wiichuck- ohjaimille. Hmm :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana kangas! Haluaisin tuollaisen kangastaulun, mutta ei meillä oo sille paikkaa. :(

-iiris

Jenny kirjoitti...

Tämä kangas on kuulemma suosittua kangastauluissa, kun sitä voi värittää vaikka puuväreillä osittain, jos haluaa uniikin. Meilläkään ei ole paikkaa taululle :(. Olen miettinyt, että jos hankkisi sellaisen kanttisen rahin, jolle tekisi päällisen tuosta, ja värittäisi muutamalla värillä parista kohtaa. Saa nähdä :)

Lähetä kommentti