perjantai 2. huhtikuuta 2010
Ah, ihana pääsiäinen! Neljän päivän loma tulee ehdottomasti tarpeeseen. Luvassa on ainakin graduilua, siivousta, askartelua ja käsitöitä, löhöilyä ja herkuttelua. Ja varmasti monta blogipäivitystä, kuvia on kertynyt viikon aikana varastoon ja uusia on luvassa, nyt kun on aikaakin. Teimme eilen ruokaostoksen Stockan herkussa ja Lidlissä (mikä yhdistelmä!) viikonloppua varten.Päätimme syödä kahtena päivänä semi-hyvin ja kahtena tosi hyvin. Toinen paremmista herkuista on savukalapasta, jota varten hankimme Stockan herkusta savustetun kirjolohen, vihannekset, kerman, pastajuuston sekä oliivinlehti- että artisokanlehtipastaa. Toisena päivänä syödään porsaan lehtipihvit rosmariiniperunoilla. Molemmille ruoille valitsimme erikseen sopivan australialaisen punaviinin. Mmmm, en malta odottaa!

Kuvan skotlantilaiset luksuskeksit ovat Lidlistä. Paketti avattiin eilen, ja voin sanoa, että näitä ostetaan kyllä toistekin, jos vain on saatavana! Jälkiruokapuoli on vielä vähän auki, mutta minun on vaikea kaivata mitään makeaa näiden paksujen, ihanasti murenevien keksien lisäksi.Ihana Pasi osti Stockmannilta minulle myös lahjaksi nämä ihanaiset nahkahansikkaat. Olen onnellinen nainen.Aloitimme vapaa-ajan fiilistelyn jo eilen brie-juustolla ja täysjyväsuolakekseillä. Vielä paremmalta juusto maistuu yrttikierreleivän päällä, joka on muuten yksi suosikkiresepteistäni, jota monet vieraat ovat päässeet meillä maistelemaan tupaantuliaisissa ja elokuvailtoina. Tähän loppuun täytyy ehdottomasti todeta, että me pidämme juustoista. Itse en välitä useimmista sinihomejuustoista (Pasi pitää niistäkin), mutta brie, camembert, cheddar, edam, emmental, feta, gouda, mozzarella, parmesaani, tuorejuustot...!

2 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Kerro sitten, miltä nuo oliivinlehti- ja artisokkapastat maistuivat, katselin niitä itsekin! Ja voi ei, ihanat nuo hanskat. Kohta haluan vaihtaa paitsi kämppiä, myös poikaystäviä, kun ei J ikinä osta mulle mitään.

Jenny kirjoitti...

Artisokkapasta oli hyvää. Siinä ei oikeastaan ollut kovinkaan vahva maku, mutta itse ruoka oli hirveän hyvää (Pasi kirjoittanee siitä vielä). Se oli oikeastaan juuri sellaista, kuin odotinkin: kivan muotoista ja hauskan väristä pastaa. Eikä kauhean kallistakaan. Pasi odotti artisokkaisempaa makua, mut mun mielestä artisokka on niin mietoa, ettei se ois voinut paljoa maistuakaan. Pasi sai ekan tutkimusavustajan palkkansa, mistä voi päätellä, ettei mullekaan usein mitään ostella.

Lähetä kommentti