perjantai 23. huhtikuuta 2010
Kävin toissapäivänä Joutomaassa ostamassa pikkusiskolleni soman syntymäpäiväkortin. Ihanasta pikkuputiikista löytyi sattumalta myös suloisen pelottava Amy Earlesin paperinukke Little Maple (kuvassa ylhäällä).En ole aikaisemmin tainnut täällä mainitakaan olevani nukkeharrastaja. Minulla on kaksi nukkekotia sekä erilaisia nukkeja aina paperisista hartsisiin pallonivelnukkeihin. Olen myös tehnyt sekä kustomoinut nukkeja tilaustyönä. Tänä vuonna nukkeilu on kuitenkin jäänyt taka-alalle graduilun ja töitten vuoksi. Toinen syy nukkeilun vähentymiseen on se, että olen alkanut tehdä käsitöitä yhä enemmän 1:1 -suhteessa (eli ihmisten käyttöön) kuin miniatyyrikoossa.

Suurin osa nukeistani asuu kaapeissa, mutta silloin tällöin on kiva nostaa joku esille. Esimerkiksi hassut Momiji-nukkeni (edellisessä kuvassa alhaalla) ovat saaneet ihan oman kolon olohuoneen lokerohyllystä. Värikkäät ja pelkistytisti muotoillut Momijit eivät hyppää sisustuksessa silmään negatiivisella tavalla, sillä melkein kaikissa hyllyn lokeroissa on jotakin mielenkiintoista katseltavaa. Täytyy kuvata muutkin lokerot joskus :).Sain eilen viimein ommeltua tuunaamaani syöttötuoliin pehmusteet. Kuvaan tuolin varmaan huomenna, kun viimeinen lakkakerros on kuivunut. Pehmustekankaista jäi muutama hyvä jämätilkku, ja Marimekon Max & Moritz -kankaan palasista ompelin Blythe-nukelleni retrohenkisen taskullisen kotelomekon kesäksi. Kaavan mekkoon löysin netistä. Olen hirmuisen tyytyväinen ensimmäiseen itse tehtyyn vuorelliseen nukenvaatteeseeni. Täytynee ommella toiselle blythelleni samanlainen.

2 kommenttia:

Reetta Isotupa-Siltanen kirjoitti...

No hei! :) Mun blogissa olisi jotain sinulle, (tai teille :)..Olen meinannut tätä jo monta päivää, ja sä ehditkin sitten ensin ;)

LenoreNeverM♡re kirjoitti...

so Charming!
enjoy your weekend~

Lähetä kommentti