tiistai 27. huhtikuuta 2010


Erilaisista, yksinkertaisistakin, materiaaleista on hauskaa koota mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Olen kollaasien ja sekatekniikan ystävä. Valitsimme Pasin kanssa olohuoneen uudeksi aksenttiväriksi keltaisen. Minulla on mielessäni 4 paikkaa, johon keltaista haluan, ja kaikki niistä toteutetaan itse. Ensimmäinen on jo jonkin aikaa pääni sisällä odotellut tauluprojekti. Seinälle nämä eivät vielä ole ehtineet, ja kuviin tuli ikävä heijastus, mutta halusin silti blogata näistä jo :). Mietin vielä, maalaanko kehyksiä keltaiseksi tai mustaksi. Taulut tulevat kyllä keittiön viereiselle seinälle, joten puunvärinenkin toimii, koska keittiön pöytä on samaa sävyä, ja lattiakin melkein. Otan parempia kuvia, kun taulut ovat seinässä. Tässä ovat iloiset stalkkerini:

PS: Idea lähti paksuista kehyksistä, joiden sisälle mahtuu pientä tavaraakin. Minulla on ennestään yksi musta, jonka sisällä on tärkeä lapsuusmuisto (pieni muovihevonen). Nämä kaksi kehystä pelastin ystävältäni, joka ei näistä enää tykännyt (ei onneksi heittänyt menemään!).

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Onpa hienot! Olisi kiva osata tehdä itsekin jotain vastaavaa, mutta ei toivoakaan. :) Tyydyn sitten ihailemaan muiden taideteoksia.

Kotilo kirjoitti...

Hienot kokonaisuudet!

Lähetä kommentti