perjantai 8. heinäkuuta 2011
Kesälomareissumme jatkui Muoniossa. Majoituimme toiseen mökkiimme, joka on samalla tontilla vanhempieni talon kanssa.Isä oli rakentamassa pihalle tällaista puunkuivatusvajaa. Pasi auttoi katon rakentamisessa. Ja minäkin... ojentamalla nauloja :D.


Pasi auttoi myös leikkaamalla nurmikon. Minä...otin kuvia.

Irinalla on karkki suussa.


Pasi ja Cindy tähyilevät, näkyykö vesikkoa. Eipä näkynyt. Irina sen sijaan vainusi jotakin, mutta onnistui sotkemaan hihnansa pajukkoon ja äidin piti lopulta mennä perässä valkoisissa farkuissaan saadakseen koiraparan irti. Varovaisuussyistä en julkaise kuvaa tapahtuneesta.Siperiankissani Nedi pääsi myös mökin terassille. Minulla olikin sitä jo kauhea ikävä.


Mökin isolla nurmialueella on ihanteellista pelailla kesäpelejä. Otimme lentopallo matsin, sitten sulkapallomatsin, seuraavana päivänä mölkkyä jne. Pasi ja äiti ehtivät heittelemään frisbeetäkin. Minä...no, otin kuvia. Kopin ottaminen voi näyttää vauhdissa otetuissa kuvissa aika hupaisalta. Kiekonheittäjäpatsas, vai mitä?Kävimme tietysti tapaamassa myös isovanhempiani. Tämä on juuri se mummi, jonka tilkuista ja pitseistä olen viime aikoina askarteluni tehnyt.

Papan kanssa kävimme katsomassa koskea.


Lähtöpäivänä innostuin tekemään itselleni juhannusseppeleen. Joten hyvä on: yksi kuva minustakin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti