keskiviikko 8. kesäkuuta 2011
Vierailin naapurin Krissen kanssa ekaa kertaa Laiskan kirppiksellä vähän aikaa sitten. Nyt tuntuu naurettavalta, etten ole käynyt lähimmällä kirpparilla aiemmin. Se oli täynnä mukavaa tavraa ja aivan pikkurahalla (mikä on hyvä, koska olen saanut töitä vasta syksyksi). Yleensä vanhat suuret ruskeat lasipullot maksavat n. 15-25 euroa kipale, minkä vuoksi en ole moisia koskaan ostanut. Näistä (isoin n. puoli metriä korkea) maksoin 2,50. Vihreä, tavallisen kokoinen pullon maksoi 70 senttiä. Se on ihan muhkurainen muotopuoli, vaikka kuvasta sitä ei ehkä huomaa. Näihin täytyy hakea luonnokukkia kaunistukseksi. Lisäksi mukaan tarttui askartelumateriaalia: metritolkulla kaunista köyttä, bambuiset laukunkahvat ja verhotupsu. Myös Krisse löysi kassillisen iloa, mm. pinon lasillisia valokuvakehyksiä 5 senttiä/kpl!

Kesäinen, maalaisromanttinen mökkifiilis oli päällä vielä vieraillessani Ekotorin takana Emmauksen kirppiksellä... Löysin kaksi virkatuin pitsein koristeltua valkoista tyynyliinaa 50 sentillä! Materiaali on juuri sellaista ihanan paksua puuvillaa, jollaista ei enää mistään saa. Toisen tyynyliinan alareunassa on kolme pikkuista reikää, mutta ei hätää: minulla on TIETENKIN jo villejä korjausideoita. Virkattu ikkunakoriste maksoi parikymmentä senttiä. Ajattelin maustaa sitäkin hieman.

Lisäksi löysin 50 sentillä tällaisen mielettömän hauskan essun, josta puuttuu selän-taa-solmimisnaru (hyvä sana, on on). Lapun perusteella tämä on tehty Italiassa, ja lapun ulkoisesta olemuksesta päätellen tämä on hyvin vanha eli nykyslangilla vintage. En vielä ole päättänyt, korjaanko tämän essuksi, topiksi vai miksi. Mekkoa siitä ei tule, koska leveys ei riitä pepun ympäri asti. Kuosi on joka tapauksessa ihanan villi!

2 kommenttia:

emppu kirjoitti...

Heips, vahingossa eksyin tänne blogiisi ja ihastuin samantein :) kaikkea ihanaa olet viitsinyt väkerrellä.

Jenny kirjoitti...

Kiitos kovasti ^^

Lähetä kommentti