maanantai 18. huhtikuuta 2011
Rairuoho ja rukola kasvavat kauniisti kananmunankuorista. Bongasin idean ensin Martha Stewart livingin sivuilta, jossa yrtit oli idätetty munankuoriin ja laitettu esille munakennoon. Avotakassa munankuoriin oli keksitty laittaa rairuohoa, ja kuoret olivat esillä mukissa. Minä istutin kuoriin sekä rukolaa että rairuohoa, ja rakensin munille pesän risukranssista, viinipullonkorkeista, koristemunista, ruusun terälehdistä ja ulkoa löytyneistä fasaaninsulista. Reunalle pääsi yksi silkkipaperikukkakin, ja koko komeus on jalallisen posliinikakkuvadin päällä ruokapöydällä. Kuvausta varten asetelma piti siirtää hetkeksi keittiön puolelle parempaan valoon.

Ruoho kasvaa tosi nopeasti. Leikkaaminen tapahtuu yksi muna kerrallaan. Slowlivingiä parhaimmillaan.

4 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Ihana idea! Ja minusta on kamalan söpöä, että sä luet Martha Stewartia.:D

Jenny kirjoitti...

Martta on ihana ^^

Maija kirjoitti...

Oi miten hienoja! Vieläkö ehtisi kasvattaa ruohoa?!

Susanna kirjoitti...

Kertakaikkiaan HIENO!! Meille taitaa tulla tällainen pääsiäisenä, vaikka en ole ikinä ollut mikään pääsiäisihminen tai muutenkaan kausikoristeiden ystävä. Ihan mielettömän inspiroiva blogi ja taatusti jatkan lukemista :)

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet