perjantai 3. joulukuuta 2010


Koska joulu kestää vain hetken, olen valikoinut sisustukseen paljon talvikoristeita, joita voi hyvillä mielin pitää esillä vielä joulun jälkeenkin. Ihana talvitunnelma syntyy valkoisesta väristä ja hillityn kiiltävistä yksityiskohdista. Sohvatyynyihin ompelin Ikean paperieläinkuosiset päälliset. Pasin vanhemmat ostivat meille joululahjaksi ihanan helmenharmaan pitkänukkaisen maton, johon on todella ylellistä upottaa varpaansa (ja pöyhiä heti sen jälkeen matto uudelleen pörröiseksi sormenpäillä, hih). Yhtä ihanaa on hypistellä vitivalkoisia, pumpulinpehmeitä lampaantaljoja. Ripustin muutaman helmiäisvalkoisen lasipallon olohuoneen ikkunaan. Valkoinen väri tuo ihanasti lisää valoa talven pimeyteen. Lisäksi on mukavaa ripotella kynttilöitä ja lyhtyjä sinne tänne. Olen ihan fiiliksissä!


Tässä kuvassa vilahtaa uusi matto sekä keltakantinen graduni :)!
Valoisasta yksityiskohdasta käy valkoinen suojaruukkukin.
Tuhruisiin kuviin kyllästyneille on ilouutisia: äitimuori lupasi joululahjaksi digikameran :)!


Kattojen päällä on lunta, maisteri ei tahdo saada unta...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, mä oon tehny ihan samoja origamikukkia! Tähti-idean mä bongasin teiltä, mutta kukat kyllä jostain ihan muualta (en edes enää muista mistä) :)

Maija kirjoitti...

Ihana tuo peura! Ja pallot ikkunassa on tosi hyvä idea. Laitetaan korvan taakse :)
Käy kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle haaste!

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet