tiistai 14. joulukuuta 2010
Mai haastoi:

Haaste on yksinkertainen: Tänä jouluna tee jotain hyvää muille ja lahjoita hyväntekeväisyyteen. Tapojahan on monta, kukin valitsee oman tyylisensä ja itselleen sopivan tyylin.

Paketit oli jo hankittu, mutta hankin vielä yhden juuri sopivasti eilen :). Paketista löytyy Mentalwearin paita. Mentalwear tukee mielenterveystyötä. En halua paidan paljastuvan (onneksi Pasi on käynyt blogissamme viime aikoina laiskasti), joten kaiken varalta jätän kuvan pois.Haastan jokaisen lukijan, olipa blogia tai ei, tekemään vielä yhden hyvän teon!

Saa nähdä ehdinkö blogata kaikkea, mitä ennen joulua piti, sillä huomenna vanhempani tulevat publiikkia varten meille ja torstaina lähdemme heti aamusta Muonioon. Palaamme vasta uuden vuoden tienoilla, joten kaiken varalta: Rauhallista joulua ja onnellista vuotta 2011 kaikille!

1 kommenttia:

alinore kirjoitti...

Itse jätin joulukortit tänä(kin) vuonna lähettämättä ja ostin säästyneillä rahoilla aterian koko kylälle (http://www.toisenlainenlahja.fi/fi/ateria_koko_kylalle/). Laitan ystäville aaton nurkilla sitten vain tekstiviestitoivotukset ja kerron mihin korttirahat käytettiin. :)

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet