maanantai 10. tammikuuta 2011
Joulureissusta on nyt toivuttu ja vuosikin on ehtinyt vaihtua. Harmittaa, etten ehtinyt postata kaikkia joulujuttuja, jotka halusin. Näytän nyt kuitenkin vielä vuoden viimeisen askarteluni, miniatyyri enkelikellon, koska olin sen jo ehtinyt ladata nettiin ennen reissua:Nukkekotini ei edistynytkään enkelikelloa enempää koko vuonna, joten tämä yksi kuva kertoo kaiken harrastukseni tilasta vuonna 2010.
Vuoden tärkein tapaus oli tietysti matka Pariisiin ja siellä tapahtunut kihlauksemme <3. Niitä hetkiä on ollut lohdullista muistella gradupaineessa ja nyt näinä työttöminä päivinä.

Kesä oli muutenkin suotuisa. Ehdimme saunoa Kangosjärven mökillä ja poimia pensasmarjoja Kokkolassa. Meillä molemmilla oli ensimmäistä kertaa oman alan töitä ja aurinko paistoi.Marjoista ja syksyn omenoista syntyivät ensimmäiset hillomme. Syksyn aikana teimme myös ensimmäistä kertaa kotiviiniä ja likööriä sekä opettelimme valmistamaan herkullisia pataruokia. Leivoimme usein sekä makeita että suolaisia herkkuja.Hyödynsimme käsityötaitoja (Muumi-sarjakuvilla päällystetty rasia ja origamieläin keittiöpyyhe) ja keittiöharrastustamme myös ystäviemme häälahjassa.Ja sitten minusta tuli maisteri.

Olimme vuoden aikana kaksi kertaa lehdessä, joskaan Turun Sanomien juttua emme ole vielä ehtineet näkemään onneksi ystävämme otti sen talteen).

Vuoden parhaisiin hankintoihin lukeutuu ehdottomasti Eva Solon karahvi, jossa on tippalukko ja automaattisesti avautuva kansi. Pöytäliinat ovat säästyneet tahroilta, eikä juomaan tartu jääkaapista makuja kannen ansiosta. Kaadin mahtuu kätevästi jääkaapin oveen, joten meillä on ollut kesästä asti kylmää vettä tarjolla :). Suosittelen tätä kaikille, on kätevä ja tyylikäs!Myös Lékuén silikoninen pursotin kuuluu vuoden 2010 parhaisiin keittiöhankintoihin. Keksin pursottaa suklaalla korentoja, ja niitä onkin ollut nyt vähän joka kakun päällä. Juustokakun päällä valkosuklaiset korennot ovat täydellisiä!Kaiken kaikkiaan vuoteen 2010 mahtui paljon iloa ja rakkautta. Toivottavasti yhdessä tekeminen ja onnistuminen jatkuu tänäkin vuonna!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet