torstai 23. syyskuuta 2010
Viikko sitten palkitsimme ystävämme Kristiinan illallisella siitä hyvästä, että hän kasteli kasvimme kesäreissujemme ajan.

Menu:

Raikas caesarsalaatti

Poron sisäfilettä, tummassa oluessa haudutettua porkkanaa ja lanttua, pinaattiperunamuusia ja omenasipulikarviaismarjachutneytä.

Hillapiirakkaa rommivaniljavaahdolla



Pöytä katettiin mustavalkoisilla astioilla. Käärin jättikokoiset valkoiset lautasliinat yhdessä Pentikin poroliinojen kanssa, olihan tarjolla muutenkin Lapin antimia.


Poron sisäfilee sai nopeasti pannulta värin ja paistui sen jälkeen uunissa vartin verran, jolloin sisus jäi vielä ihanan punertavaksi ja maukkaaksi.


Viininä oli riistan kanssa erinomaisesti sopiva Chiaramonte nero d'avola.


Mitenhän hillapiiras ja rommivaniljavaahto maistuvat kasvienhoitajallemme..?


Todistaako tämä hymy jotain :)?


Tässä vielä kuva chutneystä. Meistä oli juttu eilisessä Aamuset-lehdessä ja siinä oli mukana chutneyn resepti. Juttu on vielä luettavissa netistä näköislehdestä osoitteesta www.aamuset.fi ja saatanpa vielä skannata sen tännekin.

2 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Ihanaa ku teil on essutki molemmilla! Söpöä!:)

Anonyymi kirjoitti...

Piti leikata oikein talteen se juttu, melkein sukua julkkikselle :D

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet