torstai 23. syyskuuta 2010
Pistäydyimme viikonloppuna myös asm2010:ssa, joka on urbaani markkinatapahtuma designtuotteille, taiteille ja käsitöille, sekä muille eettisille ja korkealaatuisille tuotteille.

Vaikka rahatilanne on nyt heikompi kuin ennen (graduvankeus!!! en anna itselleni lupaa mennä töihin ennen kuin ne maisterin paperit on kädessä!!!), tarttui jotain pientä tietysti mukaankin. Kyllä käsityöihmisten kannattaa toisiaan tukeakin!


Pirjo Pauluksen iso lehtikulho vei sydämeni jo edellisellä kerralla kun pistäydyimme Outolinnussa ja nyt sen hintaa oli vielä alennettukin. Todella kaunis ja uniikki, kaikki lehtikulhot olivat aivan erilaisia. Tämä oli meidän suosikkimme, myyjä tituleerasi sitä muotopuoleksi ja selitti sillä alennuksenkin, mutta meistä epäsymmetrinen lehti oli kaikkein kaunein <3.
Reetta Isotupa-Siltasen uudet joulukortit olivat ainoa asia, jonka tiesin ostavani jo ennen kun menimme tapahtumaan. Katsokaa kauniimmat kuvat Joutomaan sivuilta.


Pisteenä i:n päälle ostimme kolme Terraviivan pientä kaakelia. Minulla ei ole vielä aavistustakaan, mihin nämä laitetaan, mutta ihanan uniikkeja nämäkin! Väri on ruskea ja utuinen, kuva ei tee oikeutta näillekään.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet