sunnuntai 12. syyskuuta 2010
Lisää Pariisin tuliaisia:



Disneylandista ostimme muistoksi Mikki-keittiöpyyhkeet ja -kulhot. Tarkoitus olisi hankkia sellainen polttolamppu/tohotin ja tehdä astioihin crème brûléet (juuri se jälkiruoka, jonka aikana kosinta tapahtui, eli ainakin kerran vuodessa olisi kermavanukasta syytä valmistaa!).



Lisäksi ostimme Hessun valkosuklaakaakaota, nams. La Valléen Auchanilta ostimme kaunista raidallista rusettipastaa. Täytyy miettiä tarkkaan, minkälaiseen illalliseen raaskii kauniin pastan käyttää. Ruokaostosten tekemistä Pariisissa on jo ehtinyt tulla ikävä. Jättipatongit maksoivat 75 senttiä kappale, vadelmakuohuviini 1,20 € ja hyvä punaviini noin 3 €. Halpakin brie maistui hyvältä ja karkkihyllystä löytyi yhä kirpeitä Surffizz-karkkeja, joista tuli suosikkini jo vuonna 2005, kun olin Disneylandissa töissä. Huoh.

1 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Iiks, ihania tuliaisia. Tuo pasta on mahtavaa, mä en varmaan raskisi sitä käyttää :)
Ihanaa, että teillä on tuollainen pieni spessu juttu, jolla voitte muistella kosintaa :)

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet