keskiviikko 26. tammikuuta 2011
Minulla on ongelmia uuden kamerani kanssa. Salaman kanssa otetuista kuvista tulee hirvittäviä valoilmiöitä ja ilman salamaa otetuista hämäriä. Tänään oli mahtava luonnonvalo, joten olin varma, että saisin ensimmäiset hyvät kuvat otettua. Noh, luonnonvalo teki saman kuin salama: kuvista tuli aivan ylivalottuneita. Tarvitsisin kunnollista kuvausopastusta. Tässä nyt kuitenkin tällainen ylipirteä kuvayksilö:Laitoin muutamia coctailvarjoja uusiin kuoseihin. Tarkoituksenani oli tehdä pari erilaista sarjaa, jotta saisin jälkiruoka-annoksia koristeltua ystävilleni, mutta koska yhden varjon muuttumisleikkiin menee vajaa tunti, en ole vielä tätä pidemmällä. Siniraidallinen ja kukka ja viuhka -kuvioinen ovat paperisia ja pitsinen on kangasta. Taustalla on uusi tilkkutäkkiprojektini. Siitä on tulossa aika hauska, vaikka itse sanonkin :).

Töitä ei ole vielä löytynyt, mutta ensimmäinen referee-artikkelini on sentään edistynyt nopeasti. Nyt lähden kaupungille ostamaan askartelutavaraa ja tulostusmustetta. Ystävänpäivä lähestyy...

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Järkkärillä kuvaaminen on kyllä todella haasteellista. Mulla on auttanut vain erehdyksen ja tuskastumisen kautta oppiminen, oon opetellut pieniä osa-alueita hiljalleen miehen opastuksella kun on tarpeeks ärsyttänyt huonot kuvat :D Osaan nyt jo varsin näppärästi säätää aukon kokoa :)
Ihania varjoja! Ajattelin tehdä itse tällaisia tytön synttäreille: http://www.papermash.co.uk/collections/free/products/drinkparasols
Tsemppiä työnhakuun!

Jenny kirjoitti...

Voi kun tää ei oo ees järkkäri :D

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet