maanantai 17. lokakuuta 2011
Voi tätä blogihiljaisuutta! Kerrottavaa toki olisi mutta aikaa ei. Ja mikä pahinta, meidän modeemi on jälleen kerran poksahtanut, joten netti toimii ainoastaan vanhan modeemin kanssa tässä Pasin koneella. Ei siis kuvia nyt. Vaikuttaa siltä, että modeemi saa jonkun sähköpulssin ja hajoaa siihen, koska yhteys toimii ja modeemit ovat olleet hyviä ja uusia. Kuka korjaa ja kuka korvaa? Eteisen toinen pistorasia (joojoo, luulin et se on töpseli kun aattelin et se toinen on pistoke mut ne onki sama asia. mut eihän possun kärsä muistuta ollenkaan pistoketta vaan pistorasiaa, siis miksi töpselikärsä?!) on nimittäin sellanen, ettei siitä tuu sähköä ollenkaan. Ja toinen hajottaa modeemit. Ja vie rahat.

Kylppäristä kuuluu outoa litinää patterista. Onko sekään normaalia? Ihan selvä valuvan veden ääni mnut vettä ei näy. Ääni kaikuu olohuoneeseen asti. Älä rakas koti hajoa.

Olen nyt kolmen viikon ajan ollut töissä kolmessa paikassa. Tunteja on vähän mutta aikaa kuluu järjestelyihin ennemmän kuin osasin odottaa. Yliopistossa opettaminen on kyllä mieluisaa hommaa. Kaipaan kuitenkin askarteluaikaa jaksaakseni olla iloinen ja virkeä. Aikaa on nyt onneksi luvassa, kun minulla on ensi viikko vapaata. Mutta silloinkin täytyy ehtiä kirjoittamaan taas yksi apurahahakemus.

Viime viikolla Suvi laittoi meille ihanan illallisen. Tuntui hyvältä istua katettuun, kauniiseen pöytään. Ja syödä kuin ravintolassa mutta ystävän kotona. Isännöimme itse illallisia monta kertaa vuodessa, mutta vastavierailu on meille ihan uutta.

Hääsuunnitelmat etenevät hitaasti. Tuleekohan näistä yksittäisistä koristeista ja ideoista kokonaista juhlaa? En halua vielä stressata, mutta stressaan silti vähäsen. Jokohan tänään ehtisin aloittaa kirjomisprojektin?

Vauvasuunnitelmat valtaavat mieleni kohta kokonaan. Toisaalta ne lievittävät stressiä ja rauhoittavat minua iltaisin, toisaalta ne täytyy pitää vielä suunnitelmina. Suunnitelmat pitävät mielen iloisena ja tulevaisuuden toivoa täynnä, mutta kuitenkin turhauttaa.

Joka tapauksessa meille kuuluu hyvää, vaikka meneillään onkin aika raskas syksy.

1 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Se seinässä oleva juttu on pistorasia! :D Valitusta eteenpäin isännöitsijälle/vuokraisännälle.

Kyllä se stressi sitten helppaa jossain vaiheessa. Aina tulee kyllä uusia stressiaiheita.

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet