tiistai 2. marraskuuta 2010


Kylmällä säällä kuuma keitto pelastaa. Pasi loihti meille herkullista kookoschilikanakeittoa, jossa on kookosmaidon, chilin ja kanan lisäksi porkkanaa, perunaa, bambunversoja, vesikastanjaa, timjamia, sipulia ja pavunituja. Aivan ihanaa! Suosittelen lämpimästi.

Ja niin ovat kirppikseltä löytämäni kipotkin (1,20 kpl!). Kulhojen muoto estää keittoa jäähtymästä, ja kahvan ansiosta lientä voi kätevästi hörppiä vaikka sängyssä kipeänä tai parvekkeella tähtitaivasta katsellen. Löysin ensin sipuli- ja tomaattikeittokuvioiset, ja tänään potkaisi onni, kun kävin samalla kirppiksellä uudelleen: hyllyllä oli vielä piilossa sieniaiheinen! Kuvat ja reseptit ovat jotenkin kovin hellyyttävät tyylittömyydessään :). Ostin myös 50 sentillä kipale kaksi jalallista keltaista mukia (sellaiset Irish Coffee -tyyppiset mukit) ja 4 neliskanttista lasista jälkiruokalautasta. Kuvaan ne sitten, kun eivät ole tyhjillään ;).

1 kommenttia:

Lumikko kirjoitti...

Mainio löytö nämä keittokulhot!

Lähetä kommentti

Tässä blogissa

Sisustusta, tee se itse -projekteja, hyvää ruokaa ja herkkuja filosofian maisteri Jennyn ja biokemiaa opiskelevan Pasin kerrostalokolmiossa.

Kirjoittajat

Tunnisteet