torstai 29. heinäkuuta 2010


Mukava vuokraisäntämme hankki meille pyynnöstämme pehmoisen ruohomaton parvekkeelle. Eräs ystäväni oli hankkiutumassa eroon näistä ruukuista, joten pelastin ne, rikkinäisenkin. Muraatit on vasta istutettu, toivon niiden rönsyävän pian runsaammin. Pikkuinen liitutaulukyltti on myös Pajalan tuliaisia. Kivet keräsimme Norjasta viime kesänä. Pieni mutta iloinen astelma vapaaseen parvekkeen kulmaan. Miten niin vapaaseen kulmaan? Noh... yrttitarhamme on todella vallannut parvekkeemme...Muistatteko tämä kirpputorilta löytyneen metallikulhon, jonka esittelin taannoin? Mietin silloin, mitä kulhoon laittaisin, ja nyt sinne ovat löytäneet yhteisten viinihetkiemme muistot, jotka olivat ennen lasivitriinissä. Korkkeihin on merkitty päivämäärät. Kuohuviiniä ja punaviiniä taitavat lähinnä olla :). Korkkejen seassa on myös brittiläisen ystäväni minulle tekemä kaulakoru: ruosteinen avain, johon on kiinnitetty vääntynyt kellotaulu <3.

3 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Ihana idea noi päivämäärät. Itsekin hamstraan korkkeja, mut jotain tulevaa askarteluprojektia varten. En vain vielä tiedä mitä, eikä korkkejakaan ole tarpeeksi.

Jenny kirjoitti...

Ja niihin, joiden korkeista ei selviä, mikä juoma on ollut kyseessä, on raapustettu myös viinin nimi. Emme huomanneet merkitä päivämääriä alusta asti, mutta suurimmassa osassa on, ja niitä on kiva katsella, kun näkee heti, mikä on ystävänpäivältä, mikä synttäreiltä jne. Yksilöllisiä korkkeja, hih :)

Jenny kirjoitti...

... ja vaikka Pasi vakuuttaakin, että kierrekorkki (joka on levinnyt jo lempparipunkkuunikin :( !) on paras vaihtoehto viinin säilymisen kannalta, minua suututtaa kun en saa oikeaa korkkia käteen enkä säilöön. Kierrekorkit on kamalia.

Lähetä kommentti