keskiviikko 2. kesäkuuta 2010



Vietimme eilen 2-vuotispäiväämme. Minä tein Pasille aamupalan ja annoin pienen lahjan. Pasi toi minulle kukkia töiden jälkeen ja laittoi meille kokonaisen menun. No, jos ihan totta puhutaan, leivoin raparperipiirakan jälkiruokaa varten itse ja tein salaattikastikkeen, koska ne ovat se minun juttuni :).




Alkuruokana oli brietä karpalohyytelön, mansikoiden ja kirsikoiden kera.



Olin ilmeisesti niin liikuttunut, että kamerankin linssi sumeni... Pääruoasta sain sentään tunnistettavan kuvan. Pasi tarjosi juhlan kunniaksi paneroitua, basilikalla maustettua lohta, paneroitua fetaa, uusia perunoita ja raikkaan salaatin.



Jälkiruoka, raparperipiirakka ja vaniljakermajäätelö, jäivät kuvaamatta. Saattoivat kadota lautaselta niin nopeasti, tai sitten ruoan kanssa nautitulla kuohujuomalla oli osansa unohduksessa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti