tiistai 22. kesäkuuta 2010
Jo useampana iltana olemme repineet alas tapettia yhdeltä ja samalta seinältä. Tapetteja on onneksi vain yksi, mutta se kuoriutuu kolmeen ohueen kerrokseen, joista viimeinen pitää tiukasti kiinni karkeasta betoniseinästä. Kynnet on katkeilleet ja laastin ja tapetin pöly ovat saaneet aikaan pienen silmätulehduksenkin. Illan päätteeksi lasiin on kaadettu ansaitut cuba libret.



Enää on jäljellä noin 40 sentin kaistale katon rajassa. Minä en yllä tuoliltakaan kunnolla, enkä oikeastaan voi seistä tuolilla lainkaan huonon tasapainoni vuoksi, joten Pasi joutuu tekemään loppurutistuksen yksin. Sitä paitsi minä jouduin jäämään huimauksen vuoksi pienelle (toivottavasti!) sairaslomalle, joten en juurikaan ole jalkeilla. Onneksi torstaina Pasin vanhemmat tulevat auttamaan tapetoinnin kanssa.

Kun olin pienenä kipeä, äiti osti minulle Aku Ankan taskukirjan ja keltaista jaffaa. Pasi on työporukan kanssa viettämässä kesäpäivää, joten minun oli hoidettava lohtupuoli tänään itse. Ostin lähikaupasta uuden muumimukin, kaksi sisustuslehteä ja pussin karkkia lohduksi.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista, toivottavasti ei ole mitään vakavampaa!

En malta odottaa huoneen valmistumista, siitä tulee takuulla hieno.

Lähetä kommentti