maanantai 19. huhtikuuta 2010
Meillä oli eilen siivouspäivä. On tietenkin hirveän ihanaa, että kun yhdessä sotketaan niin yhdessä siivotaankin, mutta valitettava tosiasia on, että siivouspäivä on parisuhteelle melkoinen koettelemus :D. Vaikka yritämmekin jakaa tehtävät niin, että olemme eri huoneissa tekemässä eri asioita, aina välillä joudumme ohittamaan toisemme, eikä silloin "Pitääks sun aina / Mikset sä koskaan" -valitusta malta pitää sisällään. Varsinkin siinä vaiheessa, kun siivoaminen alkaa todenteolla väsyttää, on lähes mahdotonta välttää nalkutusta.

"Mikä tässä on niin vaikeaa, ettet sä koskaan voi tätä tehdä?"
"Minkä takia täs on aina näin monet kengät?"
"Käytäksä muka tätä vielä?"
"Ois tosi kiva, jos sä voisit alkaa huolehtimaan tästä mun kanssa"
"Ja mitähän tämä täällä tekee?"
"Just viime viikolla tämänkin pesin! Kato nyt tätäkin!"

Eilen selvisimme onneksi tosi vähällä, ja ilta puhtaassa asunnossa oli oikein rattoisa. Ylimääräiset paineet purettiin kätevästi Wii-nyrkkeilyllä. Täytyy silti sanoa, että kaikkein parasta on siivota silloin, kun on yksin kotona. On ihanaa sitten kehua itseään toiselle ja iloisena esitellä kuinka paljon on saanut aikaan. Ja aivan yhtä ihanaa on olla se, joka tulee siivottuun kotiin ja pääsee kiittelemään toista reippaudesta.



Uusi tyynynpäällinen! Päätin vaihtaa tummimmat kuosit kesäksi hiukan vaaleampiin. Löysin ale-laarista viimeisen palan mielettömän hauskaa "Who's calling?" -kangasta. Harkitsen vielä verhopalasta jääneen Mon amourin käyttöä muutamaan jäljellä olevaan tummaan tyynyyn.



Saatiin viimeinkin Kodin Ykkösestä ostamamme kello seinälle. Se joutui odottamaan laatikossa viikkotolkulla, sillä paras paikka oli hakusessa. Ensin olimme laittamassa kellon keittiöön, mutta lopulta päädyimme olohuoneeseen, osittain siitä syystä, että valkoinen kello erottui tummanharmaalta tapetilta kauniisti, ja osittain siksi, että kellonajan näkisi sohvalta ilman, että tarvitsee räpeltää kaukosäädintä. Minä päätin paikan, Pasi porasi reiän.



Sitten se joi Nalle Puh -lasista kokista ja väsähti sohvalle. Sen kuvaa ei saisi muka laittaa blogiin mutta minusta se sopii liian hyvin sisustukseen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti