torstai 29. heinäkuuta 2010


Kylpyharja ja juusto/kakkupalaa muistuttava kookossaippua ovat tuliaisia Pajalan markkinoilta.



Saippuat ovat Sanna of Swedenin kasvissaippuoita, ja niitä oli markkinoilla tarjolla kaikissa väreissä ja tuoksuissa. Laatikkoon sai valita 6 mieleistään palaa.



Tässä kehäkukka, jasmiini ja oliivi. Loput kaksi annoin jo tuliaisiksi ystävilleni.



Yves Rocherin uusi kirsikantuoksuinen suihkugeeli houkutteli herkullisen punaisella värillään ja ihanalla tuoksullaan. Olen aika valikoiva kaikkien aineiden suhteen, joita laitan iholleni. En niinkään merkin suhteen, vaan tuoksun. Yritän aina löytää ihanan tuoksuisia shampoita, hoitoaineita, suihkugeelejä ja kosteusvoiteita. Tuoksu ei saa olla liian voimakas vaan kevyt ja syötävän hyvä. Saan helposti migreenin tuoksuista, jotka eivät miellytä minua, joten siinä mielessä tuoksujen valintaa on järkevääkin miettiä. Shampoiden suhteen päänahkani on hyvin valikoiva, enkä ole löytänyt yhtään mieleistäni markettituotetta. Tällä hetkellä minulla on apteekista hankittua Vichyn shampoota (joka on liian kallista, eikä parhaan tuoksuistakaan mutta hyvä hiuksilleni). Viimeksi minulla oli Aussien shampoo, joka tuoksui tosi ihanalta. Herra Provostin persikkanektaria muistuttava shampoo vaikutti hyvältä, mutta aiheutti nk. epätoivotun lumisade-efektin parin pesun jälkeen. Hyis.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Shampoosuositus, jonka itse sain aikanaan Turussa kampaajalta:

Suomalaisen Sim Sensitiven System 4 -shampoot (http://sim.fi/fi-system4). Myydään apteekeissa ja kampaamoissa, monesta nettikaupastakin löytyy.

Hinta on suunnilleen 12-16 euroa ostopaikasta riippuen, joskus hyvällä tuurilla löytyy jopa puoleen hintaan!

-iiris

Lähetä kommentti