keskiviikko 17. maaliskuuta 2010
Olemme olleet kovasti kiireisiä viime päivinä. Pasi sai töitä tutkimusavustajana ja minulla on töideni lisäksi alkanut graduseminaarin viimeinen yhteinen osuus. Tietenkin sain ensimmäisen opponointivuoron, ja se on tänään, ihan kohta. Ehdin kumminkin käymään Emmin kanssa syömässä lounasta ja tsekkaamassa Emmaus-kirppiksen romulaarit.



Kuvassa olevat tavarat maksoivat yhteensä 3,50! Kengistä tulee minun ensi kesän työkenkäni, minäkin nimittäin sain työharjoittelupaikan yliopistolla (ollaanpa me nyt niin akateemisia!). Jostain syystä niillä oli hintaa vain 1,50, vaikkei niissä ole mitään silminhavaittavaa vikaa. Emmauksen tavarat on ilmaisia lahjoituksia, eikä niistä oikeastaan koskaan pyydetä juuri mitään. Suurin osa tavarasta on toki aika huonokuntoista, mutta juuri siksi siellä onkin hauska käydä tekemässä löytöjä. Munakuppi, verhokappa ja puinen hökötys ovat sieluni silmin jo aivan muuta, ja jahka saatan muuttumisleikit todeksi, näette mitä niistä tulee. Vanhan kylpyankan pesin ja desinfioin ennen kuvaa. Se on tosi herttaisen mallinen.

1 kommenttia:

Öjalaiset kirjoitti...

Jee! Hyvä, että tekin olette oivaltaneet kirppari-idean ja tuunauksen :) nykypäivän kulutusyhteiskunta! Ja löysit vihdoin sellaisen ankan :) Kauniit ja tyylikkäät sivut.

Lähetä kommentti